DAROVI ZLATIBORA: Organska hrana iz netaknute prirode

1

Ljudi se sve više vraćaju prirodi i njenim darovima, organskoj hrani i lekovitim proizvodima, a Zlatibor je savršeno mesto za to.

Jedna od legendi kaže da je Zlatibor dobio naziv po brojnim pašnjacima koji u jesen dobiju zlatnu boju, ili pak po borovim šumama koje su pravo bogatstvo na ovoj našoj oazi netaknute prirode.
ovaova
Preporučuje se svima, i onima koji imaju problema sa zdravljem i naravno hedonistima i onima koji vole da uživaju na planinskom svežem vazduhu.
unnamed (1)
Odaberite ovo mesto za relaksaciju i rekreaciji a kad ste već tamo, probajte ručno pravljene meleme i čajeve, losione, rakije i likere, slatka, džemove i mnoge druge proizvode domaće radinosti ovog predela.
Oduševljenje je zagarantovano, jer svi proizvodi su pravljeni od prirodnih sastojaka i po starim nasleđenim receptima, pakovani u skromnim ambalažama i po pristupačnoj ceni, ovi proizvodi su dostupni svima.
unnamed

Vlasnik sadržaja ovog članka je njegov autor. Blog Živeti sa prirodom samo ugošćava kreativne autore koji žele da njihov rad dopre do većeg broja čitalaca. 
Blog Živeti sa prirodom ne polaže nikakva prava na objavljeni sadržaj. 
Ukoliko, na članak ili neki njegov deo polažete autorska prava ili ste zastupnik lica koje polaže prava na pomenuti sadržaj, a niste saglasni da se on nađe na našem blogu, molimo vas da nas obavestite o tome kako bi ovakav sadržaj bio uklonjen u najkraćem roku.

Pročitajte i ovo...