Etno selo Babina reka

Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica, koje je na putu između Lazarevca i Aranđelovca. Kraj Babina reka je retko naseljen i zabačen deo na samom kraju sela.

dsc_3491
Okružuju ga brda,planine potoci, reka , šume , a na samo 50 metara od objekata za odmor nalazi se jezero. Priroda u punom svom bogatstvu. Jezero na kome možete pecati, uživati u šetnjama pored njega ili, iz prelepog restorana, odmarati posmatrajući odsjaj na njegovoj površini… Pored jezera protiče potok u narodu poznat kao  BABINA REKA, po kome je ovaj kompleks i dobio ime…
Restoran je urađen tako, da gde god da sednete Vaš pogled na okolinu će biti očaravajući, sa jedne strane možete posmatrati jezero i šumu, а s druge strane Vaše uživanje upotpuniće  velika fontana. Meni restorana je raznolik, ponuda na jelovniku velika, а porcije obimne i ukusne.U večernjim satima pravu notu daju lampe koje stvaraju romantičnu atmosferu.
Ako želite dragu osobu da iznenadite, možete rezervisati romantičnu večeru uz sveće, zvuke violione, vino… Ako budete želeli neku rekreaciju na raspolaganju imaćete stoni tenis, mali fudbal, badmington…
Ovde je moguće osetiti potpuni mir i tišinu koju retko gde i kad, današnji čovek može doživeti. Izuzetna atmosfera za opuštanje i koncentraciju, inspiraciju i odmor.
dfdfsdfds
Možete se releksirati prostim uživanjem u prirodi, branjem pečuraka kojih ima u izobilju, lovom, ribolovom, “nature džogingom”, ili s druge strane možete odigrati partiju košarke ili stonog tenisa, kao i tenisa. Na letnjoj vrućini možete se opustiti u jednom od dva mini bazena koji se nalaze u samom dvorištu.
maxresdefault
Bajkovit kraj koji mami poeziju iz svake ljudske duše.Odavde se ne može se otići ravnodušan. Poneseni utisci su uvek različiti. Pročitajte ih i sami u KNJIZI UTISAKA gostiju Babine reke među kojima su i neki od eminentih ličnosti naše zemlje.

Izvor:belloviaggi.blogspot.com

Vlasnik sadržaja ovog članka je njegov autor. Blog Živeti sa prirodom samo ugošćava kreativne autore koji žele da njihov rad dopre do većeg broja čitalaca. 
Blog Živeti sa prirodom ne polaže nikakva prava na objavljeni sadržaj. 
Ukoliko, na članak ili neki njegov deo polažete autorska prava ili ste zastupnik lica koje polaže prava na pomenuti sadržaj, a niste saglasni da se on nađe na našem blogu, molimo vas da nas obavestite o tome kako bi ovakav sadržaj bio uklonjen u najkraćem roku.

Pročitajte i ovo...