FOTO: 10 bajkovitih šumskih kuća – vol. 2

Kuća u šumi je odličan način da pobegnete od buke i vreve svakodnevnog života. Uspete li, vaš jedini sused je šuma, a vaš jedini protivnik je vreme.

U šumi, život se odvija drugačijim tempom. Sporijim tempom. To je tempo kojim su živeli naši preci, a koji je nama  gotovo neprepoznatljiv. Ovde su brige prava retkost.
I zaista, ništa više  ne opušta u životu nego predivni mirisi šume, meki šapat njenih grana, smirujući zvuk snegom pokrivenih goleti ili zvuk šumskog potoka.
PROČITAJTE: Naučnici su potvrdili da šuma deluje smirujuće na ljudski organizam i kao takva predstavlja najbolji lek protiv depresije.
Pogledajte fotografije i zamislite život u ovim predivnim kućama. Neverovatno!
sumska_kuca_1
sumska_kuca_2
sumska_kuca_3
sumska_kuca_4
sumska_kuca_5
sumska_kuca_6
sumska_kuca_7
sumska_kuca_8
sumska_kuca_9
sumska_kuca_10

Foto: marvelous-homes.com

Vlasnik sadržaja ovog članka je njegov autor. Blog Živeti sa prirodom samo ugošćava kreativne autore koji žele da njihov rad dopre do većeg broja čitalaca. 
Blog Živeti sa prirodom ne polaže nikakva prava na objavljeni sadržaj. 
Ukoliko, na članak ili neki njegov deo polažete autorska prava ili ste zastupnik lica koje polaže prava na pomenuti sadržaj, a niste saglasni da se on nađe na našem blogu, molimo vas da nas obavestite o tome kako bi ovakav sadržaj bio uklonjen u najkraćem roku.

Pročitajte i ovo...