Marketing

Zašto izabrati promociju na portalu Živeti sa prirodom?

– Zato što nas mesečno čita više od 40.000 ljudi.
– Zato što naše objave na društvenim mrežama nedeljno vidi više od 100.000 ljudi.
– Zato što je naša publika nativna (prirodna), odnosno nije kupljena i ljude zaista zanima objavljeni sadržaj.
– Zato što je povoljna i pružamo vam apsolutnu podršku u kreiranju promotivnih aktivnosti.

Koji su vidovi promocije dostupni na portalu Živeti sa prirodom?

1) Reklamiranje banerima na portalu Živeti sa prirodom – Uključuje nekoliko pozicija, koje možete pogledati ovde. Cena oglasnog prostora zavisi od željene pozicije i željenog vremenskog perioda za koji će baner biti prikazan na našem sajtu. U cenu je uračunata i izrada banera po vašoj želji. Za više informacija kontaktirajte nas ovde.
2) Sponzorisani tekst na portalu Živeti sa prirodom – Tema teksta i zahtev moraju biti u skladu sa tematikom bloga. U obzir dolaze tekstovi koji se odnose na određene proizvode, usluge, organizacije i njihove aktivnosti, projekte ili informacije koje mogu da zanimaju naše čitaoce. Pogledajte primer jednog sponzorisanog teksta. Prednost ovog oglašavanja se ogleda u tome što vaš tekst ostaje trajno na našem sajtu odnosno nije vezan za određeni vremenski period za koji se prikazuje (kao što je u slučaju reklamiranja banerima). Cena je jednokratna i zavisi od dužine teksta i želja oglašivača, a u nju je uključena i svakodnevna objava teksta putem društvenih mreža na našim profilima. Za više informacija kontaktirajte nas ovde.
3) Promovisanje vaših proizvoda (stranice, događaji, aktivnosti, usluge, aranžmani, smeštaji…) na Facebook stranici portala, što uključuje svakodnevnu objavu vaših linkova u dogovorenom vremenu i dogovorenoj publici. Za više informacija kontaktirajte nas ovde.
4) Sponzorisanje portala Živeti sa prirodom – Mogućnost sponzorisanje bloga se odvija na mesečnom nivou, a u ponudu su uključeni brendiranje čitavog bloga, baneri, sponzorisani tekst, promocija na Facebook stranici bloga, Tviter i Instagram nalogu. Cena sponzorisanja bloga zavisi od nivoa koji izaberete. Za više informacija kontaktirajte nas ovde.

Detaljna statistika portala Živeti sa prirodom

 

statistika sajta