FOREST FEST: Prvi šumski festival koji spaja ekologiju, turizam, kulturu i umetnost

Van metropole, u egzotičnoj šumi, u blizini mistične pećine, kod prirodnog muzeja kamena i zadivljujući čiste reke, na jednom magičnom proplanku dogodiće se Forest Fest Serbia 2016. Prvi muzički festival ovog tipa u Srbiji održaće se 18. i 19. juna u prirodi sela Paštrić, Mionica.

Preko 20 izvođača, izdavačkih kuća i umetnika iz Srbije, Francuske, Kanade, Nemačke, Indije, Švajcarske, Belgije, SAD, Čile-a, Kanade i Švedske koji će predstaviti najrazličitije muzičke žanrove kao što su Etno Trance, Psyschedellic Trance, Morning Trance, Ambient, Chill Out, Alternative i sl.

Samo neki od izvođača koji će nam se predstaviti su: Vlada Digital Nexus, Boza Tripchronic , Suduya, Middle mode, Tropical Blryage i Sarmati.

Ribnička pećina - Očaravajuća lokacija na kojoj će se održati Forest Fest 2016

Ribnička pećina – Očaravajuća lokacija na kojoj će se održati Forest Fest 2016

Pored toga moći ćete da uživate u umetničkim performansima i izlaganjima preko 20 umetnika i umetničkih kolektiva koji će predstaviti najmodernije i najegzotičnije trendove u ovoj sferi. Takođe održaće se i radionice, gde će svi zainteresovani moći po nešto novo da nauče.

Festival će se otvoriti predavanjima od strene tri ugledna i uspešna artista Dušan Kaličanin, Nikola Vuković i Nikola Tomić.

Kamp mesta su, kao neizostavni deo festivala, obezbeđena tik uz predivnu reku Ribnicu. Sve što treba da ponesete je svoj šator! Za starije ljubitelje ovakvih festivala obezbeđen je i dečiji program sa profesionalnim vaspitačima u seoskom domaćinstvu u blizini lokacije događaja.

Forest Fest 2016, Paštrić, Mionica - Mapa događaja

Mapa događaja – Forest Fest 2016, Paštrić, Mionica

Forest Fest 2016 - Nastupiće: Vlada Digital Nexus, Boza Tripchronic , Suduya, Middle mode, Tropical Blryage i Sarmati, kao i još preko 20 pojedinaca i kolektiva iz ove sfere

Forest Fest 2016 – Nastupiće: Vlada Digital Nexus, Boza Tripchronic , Suduya, Middle mode, Tropical Blryage i Sarmati, kao i još preko 20 pojedinaca i kolektiva iz ove sfere

Ovaj festival pokrenula je organizacija iz Valjeva Digital Nexus u saradnji sa legendarnom organizacijom TECHNOKRATIA, a uz podršku lokalne opštine Mionica, i lokalne Turističke organizacije Ribnica sa ciljem da ova čudesna lokacija postane iz godine u godinu prava turistička atrakcija.

Cena karata do 17. juna iznosi 1400 dinara, a na samom ulazu cena karte je 1600 dinara. Takođe festival nudi organizovan prevoz autobusom ili kolima. Za sve informacije posetite FB stranicu događaja.

Karte je moguće kupiti u  WinWinshop-u ili je jednostavno naručiti preko interneta! – technokratia.com

Vlasnik sadržaja ovog članka je njegov autor. Blog Živeti sa prirodom samo ugošćava kreativne autore koji žele da njihov rad dopre do većeg broja čitalaca. 
Blog Živeti sa prirodom ne polaže nikakva prava na objavljeni sadržaj. 
Ukoliko, na članak ili neki njegov deo polažete autorska prava ili ste zastupnik lica koje polaže prava na pomenuti sadržaj, a niste saglasni da se on nađe na našem blogu, molimo vas da nas obavestite o tome kako bi ovakav sadržaj bio uklonjen u najkraćem roku.

Pročitajte i ovo...