JOVAN MEMEDOVIĆ: Ovde živi u sprezi sa prirodom (FOTO)

Sasvim prirodno” je naziv njegove emisije, a da tako i živi, najbolje ilustruju fotografije koje Jovan Memedović objavljuje na Instagramu.

Cuvari Suve Planine – upravo na programu

A photo posted by Jovan Memedović (@jovanmemedovic) on

Ne moramo prirodnu lepotu tražiti negde daleko, zato nam je Memedović dočarao divnu Staru planinu.

Ništa manje nestvarno lepa od Stare planine nije ni Suva planina. Voditelj je boraveći na njoj, zabeležio prizor kao iz bajke.

Dok obilazite Srbiju, ne možete da zaobiđete Taru. Memedović to dobro zna, pa na njegovoj putanji ova planina je nezaobilazna stanica.

Voditelj nas osim na lepote naše zemlje na Instagramu podseća i na naše kulinarske običaje, na jednostavnost i lepotu života u Srbiji.

PROČITAJTE – SRBIJA PROPADA: Ova seoska domaćinstva možete kupiti za turu pića u kafani

Podseća nas i na sjajan spoj vežbanja i poslova koji, kada lepo vreme dozvoli, mogu da se obave u prirodi.

Centralno mesto na njegovom profilu, više nego zasluženo, pripalo je vernom prijatelju, vučjaku Mangetu koji je nedavno preminuo.

Vlasnik sadržaja ovog članka je njegov autor. Blog Živeti sa prirodom samo ugošćava kreativne autore koji žele da njihov rad dopre do većeg broja čitalaca. 
Blog Živeti sa prirodom ne polaže nikakva prava na objavljeni sadržaj. 
Ukoliko, na članak ili neki njegov deo polažete autorska prava ili ste zastupnik lica koje polaže prava na pomenuti sadržaj, a niste saglasni da se on nađe na našem blogu, molimo vas da nas obavestite o tome kako bi ovakav sadržaj bio uklonjen u najkraćem roku.

Pročitajte i ovo...