Kviz “Živeti sa prirodom” – Koliko poznajete Srbiju i prirodu oko nas

Uredništvo portala Živeti sa prirodom odlučilo je da iznenadi svoje čitaoce i ponudi nešto novo na našem portalu!

Predstavljamo vam novu platformu koja čini deo portala Živeti sa prirodom – Kviz “Živeti sa prirodom”. U pitanju je niz zanimljivih kvizova kroz koje možete proveriti poznavanje prirode i prirodnih lepota naše zemlje.
kvizzsp
Trenutno su dostupna četiri kviza, a ovaj broj ćemo blagovremeno povećavati, uz planiranu integraciju multiplejer sistema, odnosno mogućnosti međusobnog takmičenja dva igrača. Naravno, ukoliko vi to budete želeli 🙂
Pozivamo vas da isprobate naš novi sistem, pozovete prijatelje da testiraju svoje znanje i da nam javite ukoliko imate neki predlog kako bismo unapredili postojeće stanje.
Kvizove možete zaigrati ovde: http://zivetisaprirodom.info/kviz
Mnogo sreće 🙂

Vlasnik sadržaja ovog članka je njegov autor. Blog Živeti sa prirodom samo ugošćava kreativne autore koji žele da njihov rad dopre do većeg broja čitalaca. 
Blog Živeti sa prirodom ne polaže nikakva prava na objavljeni sadržaj. 
Ukoliko, na članak ili neki njegov deo polažete autorska prava ili ste zastupnik lica koje polaže prava na pomenuti sadržaj, a niste saglasni da se on nađe na našem blogu, molimo vas da nas obavestite o tome kako bi ovakav sadržaj bio uklonjen u najkraćem roku.

Pročitajte i ovo...