USKORO: Na Pink stiže prvi rijaliti o prirodi i agraru!

Kako pišu Novosti, a prenosi domacin.rs, od nedelje u 11 časova, počinje novi agro-rijaliti na Pinku – Gazda Rajko.

Poznati glumac Srđan Ivanović, voditelj ovog rijaliti programa, kaže da je u pitanju višegodišnji projekat u koji je uloženo mnogo rada i novca sa ciljem da se reše gorući problemi srpskih poljoprivrednika.

-Snima se sa porodicama koje imaju realne probleme u poljoprivredi, sa onima koji imaju iskustva, ali žele da napreduju. Ideja je da pratimo njihov razvoj, osluškujemo njihove probleme, da bismo im ponudili pomoć. Pošto snimanja nisu fingirana, niti su porodice glumci, imamo još veću odgovornost prema društvu da prikažemo realnu situaciju na selu, u poljoprivredi i dovedemo dokazane stručnjake da daju predlog, savet, ponude konkretna rešenje. – naveo je Ivanović u intervjuu Novostima.

Učešće u ovoj emisiji možete uzeti i vi, dovoljno je da se prijavite ovim putem.

 

Vlasnik sadržaja ovog članka je njegov autor. Blog Živeti sa prirodom samo ugošćava kreativne autore koji žele da njihov rad dopre do većeg broja čitalaca. 
Blog Živeti sa prirodom ne polaže nikakva prava na objavljeni sadržaj. 
Ukoliko, na članak ili neki njegov deo polažete autorska prava ili ste zastupnik lica koje polaže prava na pomenuti sadržaj, a niste saglasni da se on nađe na našem blogu, molimo vas da nas obavestite o tome kako bi ovakav sadržaj bio uklonjen u najkraćem roku.

Pročitajte i ovo...