VUK KOSTIĆ: Isključite računar i izađite u prirodu! Uvek je lepo!

Glumac Vuk Kostić u neposrednoj blizini Kustinog Drvengrada ima brvnaru, koju je sagradio 2013. godine.

Upravo tokom saradnje na filmu „Život je čudo“, Emir Kusturica je Vuku otkrio ovaj deo Srbije, pa je tada rešio da tom mestu sagradi kućicu.


– Sredio sam kuću tako da je pod prekriven drvetom, pravim brodskim, a u kuhinji su velike pločice boje čokolade – otkrio je Kostić u jednom intervjuu, i naveo da voli kad nema obaveze u pozorištu i ne snima neki film pa leta i zime može da provodi u svojoj brvnari.

Foto: Ilustracija (kupovinaprodaja.com)

Foto: Ilustracija (kupovinaprodaja.com)

Upitan šta za njega znači boravak u prirodi, jednom prilikom je izjavio:

– Volim da ustajem rano. To ima neku svoju čaroliju, ta priroda ujutru… Adrenalin radi kada osećaš hladnoću, sneg, kada ujutru skoči jelen topao od spavanja, a para mu ide na nos ili pak natrči krdo divljih svinja… Mene boravak u prirodi ispunjava i taj direktan dodir sa njom.

Vlasnik sadržaja ovog članka je njegov autor. Blog Živeti sa prirodom samo ugošćava kreativne autore koji žele da njihov rad dopre do većeg broja čitalaca. 
Blog Živeti sa prirodom ne polaže nikakva prava na objavljeni sadržaj. 
Ukoliko, na članak ili neki njegov deo polažete autorska prava ili ste zastupnik lica koje polaže prava na pomenuti sadržaj, a niste saglasni da se on nađe na našem blogu, molimo vas da nas obavestite o tome kako bi ovakav sadržaj bio uklonjen u najkraćem roku.

Pročitajte i ovo...